Peruk?

Ikväll hade vi tänkt sitta lite på uteserveringarna i medis och chilla. Sedan ska vi nog bege oss till solariet, det är nästan skamligt att sola solarium när det är så varmt och soligt ute.. 

Tiffany la på en askblond färg idag, men fick panik efter 10 minuter. Och tvätta ur den. Snart kommer hennes hår mer eller mindre inte palla mer och gå av. Men det finns en del fina peruker att välja mella om man nu ska se det från den ljusa sidan. Å andra sidan så är detta inget skämt, vem fan vill va flintis till sommaren och ha en varm peruk i det stekheta vädret?

image58

Kommentarer
Postat av: Jenso

Nej tiffany, sluta när du kan! Låt solen bleka och håret växa (och färga bara utväxten) <3 För vet du vad jag kom på? Jo, du är ju bara lite smågul i längderna, men i hårbotten är det ju vitt som snö. Därför, eftersom att du har så kort hår så växer det ju ganska snabbt, snart är det du har i hårbotten just nu i längderna liksom. Haj it?

2007-06-07 @ 08:42:03
URL: http://jennytjaderqvist.blogg.se
Postat av: Jenso

Men palla, allt kom inte med?! Eller?
Det sista jag skrev var att du är ju vit som snö i hårbotten, så låt det växa och hamna i längderna som endast är pyttelita gula just nu. Sen färgar du bara utväxten i fortsättningen :D

2007-06-07 @ 08:44:06
URL: http://jennytjaderqvist.blogg.se
Postat av: Jenso

Du har ju kort hår, så det tar nog inte speciellt lång tid liksom :D :D bättre än att tappa allt iaf!

2007-06-07 @ 08:45:09
URL: http://jennytjaderqvist.blogg.se
Postat av: primadonnorna

haha tack för dina tips jenny ;)<3

2007-06-07 @ 13:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0