vem är tjyven??

GISSA VAD? Någon jävel har stulit våran favorit!!!
Det är för jävligt, den gröna gammla älsklingen.
Vi har blivit av med två cyklar inom loppet av en månad.

caliente




Här får ni en trevlig överaskning!, videon är nu lite gammal sådär, men det gör väl inget? vi har fått en del trevliga kommentarer ... sök på ''primadonnorna'' på youtube om ni vill höra oss sjunga.

bilder från midsommar

image60

image61

image63


image64



image65


image66



image67


image68


image69








En del av oss är borta

image59



Vi har ingen radio längre, vi är i stort behov va ska vi nu lyssna på när vi cyklar??

Fever Fever




Alltid då vi ligger & steker oss på solakuten kommer denna, kan det bero på att det är Rix fm som är på`?

Årsta Havsbad

Mmh midsommar var mycket trevligt. Vi höll till vid årsta havsbad(Lisas land ligger där) vi hade ett trevligt sällskap som bestod av jenny,Maria, Carl, Gringo och Rikard och alkoholen. Vi lyssnade på musik och chillade sedan gick vi och dansade, eller bara vi dansade de andra var inte lika inne på det här med vals. Efter en fett galen vals , in i staketet och lite här och var skulle vi gå. Upp för en brant backe, vi rullade ner för backen minst fem gånger det var ju helt omöjligt att ta sig upp. men till sist fick vi hjälp av Maria och Jenny.

När vi var tillbaka grillade vi korv på tomten och hoppade studsmatta. Det förekom tyvärr lite onödiga konflikter som vi inte ska gå in på allt för mycket...

Tiffany åkte hem på natten för att hon skulle jobba dagen efter(!) Lisa tyckte att det var blöö å höll fast henne.
Jaja det var en underhållande kväll, det blir aldrig bättre än vad man gör det till. Förhoppningsvis kan vi lägga upp lite bilder som Jenny har tagit snart.

Din mami

Alltså att blogga kan vara galet jobbigt ibland, man hinner inte med det sedan får man ångest, nej snart bojkottar vi det här. Tiffany har varit på landet och stekt, Lisa har jobbat och badat! Det är outlet på Gärdet igen, men vi bojkottar denna typ av outlet. Sist vi var där var vi nära på att köpa en hel drös av fula skor bara för att vi inbillade oss att det var billigt. Men nej det var det inte, och skorna såg ut som riktiga 90-tals sandaler. hahaha allihopa. blö på gärdet och deras ruttna outlet.

Hallå vi behöver mer sol, annars kommer vi gå i konkurs, solarie är dyrt och man får cancer, och rynker.

På återseeande våra vänner, vi ska inte lägga av med att blogga än, även om det tar mer på krafterna ibland än att springa maraton.

Peruk?

Ikväll hade vi tänkt sitta lite på uteserveringarna i medis och chilla. Sedan ska vi nog bege oss till solariet, det är nästan skamligt att sola solarium när det är så varmt och soligt ute.. 

Tiffany la på en askblond färg idag, men fick panik efter 10 minuter. Och tvätta ur den. Snart kommer hennes hår mer eller mindre inte palla mer och gå av. Men det finns en del fina peruker att välja mella om man nu ska se det från den ljusa sidan. Å andra sidan så är detta inget skämt, vem fan vill va flintis till sommaren och ha en varm peruk i det stekheta vädret?

image58

Qvazzi mådås?

image57



The lovely radio, died.

Tiffany tycker att det var rock & roll igår när vi slog sönder radion. Lisa gillar inte det utrycket.
Vi var i Fagersjö och grillade, utan att ens ha ved eller tändvätska. Vi satt på bryggan, drack, åt och hade det trevligt. Gringo åkte hem till Lisa på cykel och hämtade vattenpipan och, kol och tändvätska. Men då hade vi redan grillat klart. Problemet var att tändvätskor är barnsäkra så ingen kunde öppna förutom ett barn som fanns i närheten vid namn Sacha, han var inte rysk.
Sen satt vi där och rökte lyssnade på den kära underbara radion som vi har haft med oss i vått och trorrt RIP.
Den ligger numera ute på gatan i kylan och avlider mer och mer, ssakta men säkert. Alla kroppsdelar utspridda.
Bara för att Tiffany är en klant! Först tappade hon den sen tänkte hon väl att det ärr lika bra att kasta sönder den.
Man kan säga att vi är kung på att battla, speciellt din mamma skämt. Och man kan även säga att Renato är keff.
Nu ska vi äta puss puss.

vardagliga rutiner är ej caliente


Hur kommer det sig att man blir beroende av så simpla saker? Och om man inte ska förklara det som ett beroende så måste det ju vara någon sorts tvångstankar. Tvångstankar som förföljer en 24/7. Eller så kanske det bara är rutiner som man föjer dag in och dag ut, men i så fall väldigt jobbiga sådana, näst intill omöjliga att bryta? Eller nej vi slår fast vid att det är tvångstankar.

Nu kan man nästan tro att vi säger emot oss själva, men nej vi är väldigt impulsiva oftast, men det finns lite små saker som inte går att ändra på, som bara måste göras. Typ som att färga håret 24/7.








pastisch?

pastischavsiktlig efterbildning, stilhärmning, stilimitation, travesti, parodi


Betty




Betty Spghetti= underhållning

Lördag

Ikväll blir det till att grilla och dricka öl vid vattnet, mysigt. Sedan på måndag är det äntligen den efterlängtade lönedagen för våran del! Då blir det somsagt lite shopping från asos, men först betala tillbaka alla skulder... Sådan finns det många av.
pa pa





Praktiskt

Att blogga är otroligt praktiskt , har man glömt vad man hade för sig för ett tag sedan, så är det bara att gå tillbaka och läsa. Vissa händelser lägger man bara inte på minnet även fast det är otroligt roliga eller bara värda att minnas. Då finns det alltid nära till hands. Bara något vi kom att tänka på för nån dag sedan. Godnatt

Lite nostalgi


Kvällstankar

Tiden går aldelles för fort. Det känns som en månad sen vi tog det stora beslutet  att hoppa av skolan och börja om nästa år. Det blev så klart inte riktigt som förväntat, då både ekonomin försämrades (till en början iaf) och det var kallt och grått. Allt man ville, och kunde göra var i princip att sitta hemma, dricka varmt kaffe, röka i Tiffanys kök och vänta på bättre tider. Tider då det är varmt plånboken är full och garderoberna inte går att stänga igen för att det finns så mycket kläder. Men nu när sommaren nästan är här och det är dags för allt det roliga att ta plats i våra liv, får vi ångest.

Vi räknar dagar och månader till de efterlängtade dagarna då vi fyller 18. Men varför önska bort sitt liv? Man är bara 17 en gång. Det går ju så fruktansvärt fort att man knappt hinner blinka. Vi måste börja ta vara på den här "underbara" perioden i våra liv.. Varför inte leva livet som om varje dag vore den sista?

Mycket trevligt skämt

Jävla Asos, varför kan man inte betala med postförskott??????!!!!
Palla vi har ju inga pengar på kortet, får betala in på måndag..

Asos

Det blir nog lite beställningar från Asos för vår del, tänkte beställa ikväll.Vi struntar i vad ekonomin tillåter. Vi är i behov! Här är några grejer vi funderar på..



image51        image52image54image55

image53 








White trash beautiful


RSS 2.0