Fuckat internet

Idag skrev vi världens längasta inlägg men tro det eller ej. Det raderades! Vi såg Peter Siepen idag, det är det mest intressanta så vi orkar inte skriva allt på nytt. Vi träffade även Sandra <3

Sick Inside

Konvertera till vår egen religion ''Sick Inside'' , endast ett krav (förutom att ni måste vara oss trogna) att ni är sick inside. Ta en titt på farsta centrums kyrka också ; )
Kanin Amy vill att vi hör av oss, är hon besatt av oss? Vi har sådana funderingar, eller så vill hon bara bli av med chips. Vi har fortfarande inte hämtat Chips, men seriöst vi blir rädda för kaninkvinnan? är det konstigt?

Vi åt på Pizza Hut idag, Lisa råkade snacka lite väl högt om bög servitören. Han råkade höra att han var fett skarrig. Han frågade varför Lisa såg så missnöjd ut, borde inte det vara självklart varför hon ser missnöjd ut? Vi menar palla ha en skarrig servitör. Men......... han var gullig.
På tal om bögar, sök på youtube efter Bright eyes - haligh haligh a lie haligh. GULLIGA.

Lisa fattar polska när Tiffany och Janusz pratar, då blev Tiffany imponerad!

Vi planerar en sak. Vi tänkte ta med Guzze på ett äventyr! Först ska vi ta honom till Ica i bandhagen, hej gustav - gustav.
Sen ska vi till bandängen och tvinga honom att sno halm medan vi snor en kanin. Sedan ska han få hälsa på Janusz och även en liten överaskning. Om du läser detta Guzzzzze, hör av dig snarast!
Palla att Quasi alltid tar oss för givet... det är inte alltid vi som driver med dig vännen.
Vi var lite sugna på att göra upp med Emelie och Sabban  idag. De förtjänar en fet box var.

Sök även efter Dozwolone od lat 18 på youtube, fett nice.

Vi är trötta och inte speciellt mycket på hugget today så vi återkommer imorgon istället. Det blir nog lite mer intressant!
God natt våra vänner.

På jakt efter kanin



Ont i fötterna. Lisa har ont i fötterna för att hon har jobbat en hel dag, Tiffany har ont i fötterna för att hon har gått i högklackat. Jobbigt värre.
Vi var i den nya gallerian idag. Mycket stort utbud, tyvärr fick Lisa gömma sig ett antal gånger för en viss chilenare. Hon kunde nämligen riskerat att bli påtvingad en praktikplats... Vi gick även in en snabbis på HM, för att kolla M by Madonna. Hittade ett antal heta plagg, som vi nu suktar efter.

Lisa somnade arg efter att hennes jobbiga grannar sjöng, lyssna på musik hela natten när hon skulle upp tidigt nästa morgon för att bege sig till jobbet.  Tiffany fick sig också en hård natt, efter att ha spenderat kvällen i Hjulsta, med Jennifer och en massa polacker. I lägenheten som vi vistades i fanns det två avhuggna lammhuvuden. blööö.
Dessa människor åt lammhuvudena. Skarrigt.


Å vad vi längtar efter att ge oss ut på en shoppingrunda! Våra garderober är i stort behov av påfyllning.

Vi träffade Jenny häromdagen. Blev inte riktigt som det skulle. Det var egentligen meningen att Lisa och Jenny skulle reda ut en del ouppklarade saker. Men eftersom att Tiffany inte hade något busskort så fick hon stanna. Vi mötte även Camilla så det blev  inte så mycket utredningar för Lisas och Jennys del.
Vi allihopa gick till djuraffären för att fördriva tiden. Då fick Tiffany och Lisa en brilliant ide! , VI VILL HA EN KANIN.
Så när vi var i djuraffären tittade vi vad kaninera kostade, 375 kr ! för en fucking kanin. nej nej nej, det borde vara gratis. Så vi fick en annan ide ; ) I bandhagen finns det en lekpark för barn. Det finns en hel del kaniner där. Så varför inte ta en gratis? Vi köpte kanin mat och en kanin vattenflaska och åkte till bandhagen. När vi kom fram var det dessvärre STÄNGT. Så vi började utforska området... Vi försökte med alla medel bryta oss in i kaninhuset, men förgäves. På dagen brukar de nämligen vara ute i burar, på kvällar/nätter är de inlåsta i kaninhuset. När detta uppdrag misslyckades gick vi hem och tittade på blocket efter gratiskaniner. Vi hittade flera stycken som behövde ett nytt hem.

Vi ringde och ljög en del och sa att vi var väldigt erfarna när det gäller kaniner och att vi hade allt tillbehör som krävs. Efter några samtal var lilla chips i princip vår. Men vi råkade försova oss den dagen vi skulle hämta honom i Tensta. Så kanin-Amy telefonterroriserade Lisa hela dagen. stackars Lisa. VI kom även på att vi behöver en bur, så vi gick till fyndplasten nummer ett, grovsoprummet. Där erbjöd en gammal amerikan oss en kista att förvara kaninen i samt en sönderslagen undulatbur.  Vi ska nog finna våran lilla kanin om det så gäller döden. Fast vi vill egentliegn ha två st. Dom ska heta Kitty & Che :D<3<3

Nu ska vi dricka kaffe, Lisa ska sova hos Tiffany. Det blir väl som vanligt till att titta på TCM i natt. Lisa ska upp relativt tidigt imorgon och jobba.

KÄRLEK TILL ER SOM LÄSER OCH KOMMENTERAR BLOGGEN !

Vi tänker på Guzze Mådå när vi äter Ingman glass


             

Vi äter glass, mmmm , men inte äcklig Ingmanglass, blää. Men guzze är gullig, hans glass är skarrig.
Vi äter gooood choklad/vanilj glass med maränger, chokladsås, aprikosklyftor och mandarinklyftor.

Idag vaknade vi fett tidigt, alldeles för tidigt. Vi mötte Toba klockan 10 i högdalen. Men fick vänta på henne allt för lång tid. Men tro inte att vi hade tråkigt för det vi fick en ny vän kan man säga. En ny bliven änka fast kille(änko?)
Han blev pratglad och delade med sig för fullt av sitt liv, full var han också. Han var en jazztrubadur, och erbjöd oss hela 20 kr till ciggareter. (20 kr ?!)
Vi började med att åka till Enskilda gymnasiet, vi kom inte längre än farstun i den skolan. Toba ville inte gå där.
Thank God!
Sedan åkte vi till Frans Shartau, och där sa det klick. Toba var fast vid grabbarna i Frans och ska troligtvis söka dit.
Vi är dock fortfarande lika vilsna, trots att detta blir andra gången vi söker. Vi letade även upp Sandra, en gullig tjej!

Toba ville även till Thorildsplan, men vi tyckte inte riktigt att det var rätt läge. Eftersom att våra magar kurrar efter mat 24/7 så drog vi till fryshuset och åt mat. Det var gott!

Vi trappade in på ica en sväng och talade med Schtekaren, som tydlilgen heter Gustav han med (en till Guzze mådå) Han är kär i oss, stackarn. Det är dock inte ömsesidigt. Vi fick även två cigg från juvel affären i bandhagen, där vi informerade om vårat planerade rån!

Nu är det tyvärr så att Lisa inte hittar kamersladden så vi får ta tråkiga webcam bilder varje dag, men ändring ska ske!

Efter en låång lång dag är vi trötta, ska vila oss nu. pa pa !<3

paaah paaah

image16

Så här ser vi ut när vi är trötta på människor..

Framtidsplaner



Måndag och inte långt till berömmelse. Kollade ut genom rutan och såg ett allt för bittert väder, vart tog våren vägen?
Vi kom precis hem från ett mysigt konditori i högdalen. Tiffany börjar bli som Lisas morfar, ett eller fler wienerbröd om dagen..  Och det kommer nog bli hennes död, som för Lisas morfar..   
                                                                                                                                                                                         

Dagen har ägnats åt framtidsplaner.  Vi har en hel del projekt på g. Det vi ska rikta in oss på först och främst är vår tidning, håll utkik! Vi kan lova er att vår lilla blaska kommer bli något utöver det vanliga. Som allt annat vi gör.  

Senare i veckan blir det till att följa med Toba till Norra real, Enskilda gymnasiet samt Thorildsplan. Vi förstår inte hur man ens kan tänka tanken att börja i någon av det två förstnämda skolorna. Men smaken är som baken, vi får hoppas att Toba kommer trivas. Thorildsplan är ifs chill! Vi tänkte kontakta socialen och se efter om dessa kan fixa jobb åt oss, behöver pengar att investera i tidningen. Det är förfan deras plikt! Men samtidigt är vi lite arga på oss själva, vi har så svårt att ta vara på den lediga tiden vi har nu. Det är inte alltid man har fyra månaders ledigt. Det är CHILL. Fattar inte varför vi måste vara så rastlösa jämt. För några månader sedan hade vi dött för att få chilla en dag framför tvn... Men som de livfulla tjejer vi är behöver vi ständigt spänning och har svårt att känna behaget i att ta det lungt. 

Efter många dagars isolering för Melissas del har vi äntligen fått lite kontakt. Det blev lite konflikter där ett tag. Hon tappade sin mobil och kunde inte höra av sig. På Tiffanys födelsedag blev det endast ett torrt grattis genom playahead. Detta gjorde oss irriterade, eftersom  vi trodde att hon mer eller mindre struntade i oss. Nu i efterhand vet vi hur det ligger till. Hennes syrra blev arg och lät  henne inte kontakta någon. Men vi förstår inte varför hon fortfarande har en bitter attityd mot situationen. 

The sims är ett dataspel som vi ofta spelade i våra unga dagar och blev lite sugna på att spela det nu. Men Sabina har Tiffanys spel, så vi kontaktade henne och bad henne ge oss det omgående. Hoppas på att hon håller det hon lovat. Annars är det klippt för hennes del.( När vi säger att det är klippt för någons del ska man ta det seriöst)
 

Nu får det räcka för stunden men så fort vi har något mer intressant att berätta så lovar vi att återkomma ; )

                                             

Janusz the godfather

image13
Den omtalade janusz i början på 80-talet , nu vet ni vem ni ska vara rädda för  ; )

Funderingar, Planeringar & Pinuppor

Vi hörde att det var drag hos Quasi igår, men vi har ingen ångest över det. Camilla tjatatde tydligen på Quasi att vi skulle få komma utan att vi ens visste om detta. I själva värket ville inte ens dit. Quasi blev väldigt frågvis över att vi inte kom, stackarn.

Idag har vart en chill dag med fika på fotöljen på götgatan, rena rama råneriet 35 kronor för en varm choklad!
I veckan ska vi försöka hitta ett jobb, får se hur det går, men ingen matvaru butik eller kiosk på flera kilometers avstånd kan komma undan våran terror.

Vi diksuterade nyss om våra familjeförhållanden och kom fram till att det är rena dårhemmen. Alla tycker i princip att vi är störda i huvudet och efterblivna, men bara gud vet. (Kanske även Muhammed vet) you never know.

Detta kommer bli en väldigt jobbig kväll har vi på känn, no ciggarets! Det blir snart till att röka bananskal, som vi gjorde den gången vi skulle ringa Tiffanys kärlek Henrik Berggren (frontfigur i Broder Daniel)
Synd bara att Adam kom på oss och trodde att vi sysslade med något helt olagligt...

Vi satt och planerade våra festival besök till sommaren och funderar på vart vi ska. Med tanke på att vi har lite olika musiksmak så blir det en smula kompilcerat, men bara vi får med oss Janusz och en nice husvagn så klarnar det!
Tält är för förlorare ;) och även lite ganja i bagaget...
Vi funderar på Peace and love, som ligger i Borlänge, Reggae fastivalen i Uppsala, Hultsfred och Arvika är ju också alternativ. Den gamla goda Hultan känns lockande men även grymt uttjatad. Tiffany vill helst till Peace and love och Lisa vill helst till Reggae festivalen.
På tal om festivaler så finns vi med på Hultsfreds bandlista där man får rösta fram vilka band man vill ska komma. Rösta gärna på oss, vi tänkte köra en väldigt het pinup show! Något vi även har planerat länge är att ta bilder på oss i pinup anda, och när vi gör dettta så lovar vi att lägga upp dessa på bloggen!
Vi är otroligt betagna av dessa vackra kvinnor, sexigt på ett smakfullt och glamoröst sätt.
Mera uppskattelse åt pinuppor.

image12

By the way! Om ni ska rösta på oss så gå in på http://www.snarthultsfredsfestival.net/onska.php och leta upp pinupsTiffany&Lisa(0736460168)

Pa pa!

Hungrig lördagskväll hemma hos Lisa

Det  är lördag idag, men det gör oss varken eller det är ju lördag varje dag. Det blir mest chill, glass, kaffe, cigg och prat. Även lite soppa på burk står med på menyn. Vi läste precis blondinbellas blogg och kan inte låta bli att irritera oss på alla överklassungar som lever i sin egen bubbla. Vi blir allmänt äcklade av dessa och deras levnadssätt och deras tankesätt. Vi vill hugga dem. GE OSS ROBIN HOOD SKATTEN NU, vi svälter.
 
Ni kanske undrar lite över Robin Hood skatten, vi var ute och ännu en dag funderade vi över ekonomin och kom på att vi har nummer till en hel del människor med topp ekonomi, så vi ringde och mer eller mindre hotade dessa. Vi sa även att det är Robin Hood skatten vi vill ha. I och med detta har Quasimodo blivit en smula irriterad på oss, men det gör faktiskt inget, han kommer sona sina brott i helvettet. 

På tal om trollen Camilla ringde hon ska hem till Quasi. Hon hade frågat Quasi om vi fick följa med, men han var lite fundersam över detta. Han vet ju mer eller mindre vad det skulle innebära att vi vistas i hans hem. KAOS. Bad eller skatt , han får välja själv.
Men vi ska inte dit, vi väljer att spendera kvällen mer harmoniskt, utan Quasi, men han är gullig, har det perfekta ganja smilet.

Vi fick sila gulaschsoppan från kött, men det var gott.
Tiffany är ju vegitarian och Lisa tycker inte att gulaschköttet är speciellt gott.

                                                      
image10
           

Lyxbordell nästa!

Efter en lång och tröttsam dag i stan sitter vi här och diskuterar våra nya lyxbordell trosor, aldelles silkeslena och fina!  Camilla däremot, förstår sig inte på lyxbordell stilen. Hon påstår att hon ägde ett par bikini trosor som såg ut som dessa då hon var 12. Men vi tror att det är ren bullshit..  Tiffany ringde Lisa och väckte henne klockan 10 efter en sömnlös natt för Lisas del. Därefter möttes vi i  gullmars klockan tolv. Det blev götgatan nästa och Tiffany hittade ett par solglasögon som var riktigt caliente! När vi kommer ut från affären.
-Vad jag är duktig ,Lisa.
-Va?
-Jag baxade solglasögonen, dom var gratis det var ingen prislapp på..
- Aaaah inte ens jag såg något, duktigt.

Sedan åkte vi vidare till Thorildsplan, Lisas gamla skola............
Det blev lite mera inköp därefter, tre par skor, till ett väldigt bra pris, även blonderingsmedel till Tiffany. Ni vill inte se resultatet. Man lär sig aldrig av sina misstag, ser ut som Hedwig/pippi.

Sedan mötte vi upp Camilla, som försökte få med oss till tandläkaren i Farsta. Men vi hade fullt upp så hon fick i protest åka själv, stackarn.  Vi tog även en fika på en uteservering nära PUB , mycket mysigt. Men dock ett slag för vår ekonomi, som allt annat vi gör.
Vi mötte upp Camilla efter tandläkar besöket och åkte hem till Tiffany där vi som vanligt satt vid köksbordet och gäshade samt drack kaffe. Även en hel del heta diskussioner förekommer ofta vid våra sammanträdanden. Camilla och Lisa färgade Tiffanys hår, som sagt ni vill inte se resultatet...


    

                                                      
  The Shoes..

Lisa&Tiffany

          
                                                                        


Vi bestämde oss för att skapa denna blogg för att vi läst så många förskönade bloggar. Vi vill visa våra riktiga sidor  i och med det kan denna blogg kanske chockera och förvåna en del. Men det är det som är charmen med oss att vi är så oförutsägbara och impulsiva.  Vi tar livet som det kommer och är inte rädda för att skapa rubriker. Vi vill helt enkelt dela med oss av våra galna liv. Vi tänker dock inte dela med oss av sådant som är allt för privat, detta är dock bara en blogg som i princip kan läsas av vem som helst.

Vi är uppvuxna i söderort och trivs bra med att bo söder om stan (Söderorts flippare). Vi gick i samma klass hela högstadiet och blev ökända p.g.a av vissa incidenter.....  Vi tog inte högstadiet speciellt serötist, men det funkade  bra till sist. Men då vi började gymnasiet så fick det sina konsekvenser att ha mer eller mindre struntat i skolan tidigare. Så när vi en måndags morgon befann oss på ett lite mer lyxigt cafe istället för i skolan, kom vi fram till att det bästa för vår del vore att hoppa av gymnasiet och börja om till hösten. En ny start vore perfekt för oss. Sagt och även gjort. Just nu har vi mest kul om dagarna. Vi gör precis vad vi vill, när vi vill och hur vi vill. Bara ekonomin tillåter oss.. Men vi är dock i behov av jobb!

Folk som är ganska störda kallar vi för Quasimodos. Det kommer ifån att en vi känner liknar honom.  Han har ganja smilet på läpparna 24/7. Vi föraktar Sabina av hela våra hjärtan, känns hemskt att skriva det här. Men sanningen varar alltid längst. Vi gillar ärlighet. Vi umgås ofta med Janusz(Tata) han är med i söderorts flippare, även Tiffanys pappa. Vi planerar att skapa ett klädmärke, sådana kläder som vi planerar har ni nog aldrig skådat.

Vi tänkte även lägga ut lite bilder från förr som ni gärna får inspektera! Vi rekomenderar er denna blogg om ni vill läsa något utöver det vanliga och om ni saknar spänning.
/ Tiffany & Lisa


                                                           
 

    Göteborg 06, ta bilderna med en nypa salt.

                                                   

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0