Kukluksklan / ku klux klan



image25
 
 Forever?    : /
                     
                    

STURE

Helt fantastiskt! Vi hittade Stures legg ute i bandhagen! Även hans körkort och coop kort, Jesús!
För er som undrara så är Sture Lennarts kompis ( morfar)

När vi satt på bussen så blev den en väldig debatt, de som var för oss och de som var emot oss. Debatten framkom av att vi var väldigt högjudda och sjöng. En pansionär tyckte att vi skulle låsa in oss i barnkammaren, men vi har tyvärr inte råd med en barnkammare. Sen var det en kvinna som tyckte att vi var underbara och hade hört Tiffany sjunga på bussen förut. Ett fan.

Vi hade egentligen tänkt åka till Skärholmen nu och äta pizza men vi tror inte att det blir av.
Tiffany måste köpa en jacka, så no dineros!

Vi tycker att det är TRAAAGISKT att blondinbella  lyssnar på BD, come on?! Henrik skulle nog bli väldigt upprörd om han visste vad hon sysslar med.

Här är iaf en bild på Sures kopia;       

Lennart räddade dagen!

Hallå! I fredags chillade vi i tanto  med Carslberg och lite smirnoff och en radio! Allt var chill. Sedan åkte vi till jordbro och var där en liten stund hos Guzze, men eftersom att vi var sega så var det inte så party längre..
När vi skulle hem åkte det sista pendeltåget förbi , det åkte bara förbi utan att ens sakta in, hmm Tiffany har inget busskort och vi har inga pengar, panik panik ska vi sitta å vänta tills morgonen eller? nej vi hade tur Guzze var lite generös så vi fick 20 till bussen och kom hem till sist, hem till sängen i Bandhagen.

Lördagen var steeeeeeeekhet, nästan som shtekaren på ica, så vi tog och packade med oss en filt, öl, cigg , radion och Majka. Sedan cyklade vi ner på Janusz oranga cykel medan vi lyssnade på musik och höll i Majas koppel..
Tiffany fick fett med solsting och vi var hungriga. Så efter ett par timmar kom Melissish och vi satt hemma hos Janne..

Förra veckan var vi på Ikea och åt pizza, den är så god och kostar fem kr, bara att flippa, så vi ska dit imorgon igen med Melissa. Vi måste sola lite i veckan...

Vi träffar Quasi överallt, senast igår i medis faktiskt, han var tyvärr ytterst snål, fy quasi!

Ibland har man tur. Vissa männsikor är så generösa att dagen kan bli lyckad trots en bitter ekonomi. Igår träffade vi på ''morfar'' Lennart. Han gav oss lite småslantar och även idag gav han oss 200 kr!
Vi känner ju ens inte lilla Lennart men han gillar att vi kallar honom för morfar, han kanske inte har några barnbarn?






NO VALE

Det var en hemskt lång natt, inatt, hahah. Vi tittade på Sex and the city och hade det mysigt. Men när det kom till sömnen vände allt och genast blev det hemskt, mycket hemskt. Tiffany har rethosta och hostade läänge lääänge så det blev ingen sömn för någon av oss frammåt småtimmarna. Sedan fick Lisa kvälningar för att hon mådde så illa och försökte spy. Klockan 7 på morgonen väckte Tiffany, Lisa och var pratglad. Men Lisa var inte pratglad tvärtom.
Ja ni förstår vi är helt enkelt ytterst avdankade nu. No vale, no vale , NO VALE.

Tjockisprogram på tv 24/7 , men det är kul! 
I maj kommer Kate Moss kollektion till Topshop det ska bli caliente.
Vi ska till kyrkan snart också, eller vi har det inplanerat. Vi tänkte gå till den på hötorget. Den är caliente. Vi kan behöva bikta oss känner vi, fast när vi tänker efter så kanske inte. För vi ångrar ju inte några av våra ''synder'' så varför bikta sig? jaja vi får se. Om herr präst är snäll och fin så får vi låta det gå! 

Vi cyklade precis ner till Ica på janusz cykel och handlade lite.. Måste försöka finna oss en cykel alltså...jaja det blir ingen match för oss inte!

image22
                                                       
image23



Hare Krishna

Hare krishna HAAAAAAARE KRISHNA.
Långfredag, en riktigt lång jävla fredag. Inget kött idag för oss katoliker. Inget kött 365 dagar om året för en av oss, haram.
Imorgon ska vi fira påsk med släkten.
pinne milan ovic, que? melissas citat.
Tiffany vill gå med i en sekt, det vill inte Lisa.... varfor varfor? Det är klart att man ska gå med i en sekt, man lever ju bara en gång.
MAN LEVER BARA EN GÅNG, MAN LEVER BARA EN GÅNG, MAN LEVER BARA EN GÅNG. Detta är riktat till alla präktiga typr som ofta går oss på nerverna.
Hare krishna.
Turist atraktion, gå på drottningatan på veckodagar, säger bara hare krishna.

Coca cola zero är gooooood, mycket god. Men tyvärr gjord för män.. lite synd eftersom att vi nu trior oss vara kvinnor, aj aj.

- real taste, ZERO sugar.


I veckan har Lisa jobbat och Tiffany sovit.. vi har även haft tid att spela in lite grejer på youtube.
Sök på primadonnorna så får ni se ett och annat.

Med stor sorg i Tiffanys hjärta. Bede.se håller på att läggas ner, istället startas nya harekrishna.se

Jovisst! Nästa vecka ska Lisa jobba och Tiffany till gbg. Men vi kom på en plan, ibland kan Lisa blogga själv och ibland kan tiffany blogga själv om vi inte hinner träffas, aa aa.

ha det LA GÖTT

Efter många om och men!

image21



Äntligen en nytt inlägg! Det har varit segt och jobbigt på senaste tiden och bloggandet har vi skjutit på hela tiden. Men nu ska vi skriva allt kul som har hänt senaste dagarna! Lisa jobbar ganska mycket nu, så att   det har blivit en smula glesare mellan våra äventyr, men dessa finns fortfarande mer spännade än någonsin. Vi borde nog satsa på att bli spioner, eller detektiver, för vi ska säga er att när vi väl spionerar gör vi det av hela våra hjärtan vi tillochmed rullar på marken... haha

Ouuu juste här om dagen såg vi ju Peter Siepen på bruno gallerian, vi måste berätta lite detaljer.. Vi gick in på stuk och bland alla trååååkiga, dyra och fula kläder ,mitt bland dessa ser vi en CALIENTE man med hatt och röda byxor och tro det eller ej det var självaste Peter Sipene!!!!!!  Vi som länge planerat att gifta oss med honom och skaffa barn, så står han där framför oss, det var som att vi såg självaste gud uppenbara sig framför oss.. men tro det eller ej vi fick inte ens samtala med honom eftersom att han och Tilde Fröling spelade in. Bittert.

Ni anar inte vilka Tiffany och Camilla såg dejta på Götgatan....... GALVARINO OCH MADDE. Fett synd..

Alltså det här är så konstigt, varje gång vi skirver något på bloggen raderas det , är det Blondinbella som hackar sig in och raderar eller?? Detta är ju fett jobbigt  att skiva om allt hela tiden 18 gånger i rad. Nej det fungerar inte. Gud vill inte att vi ska blogga, är det en av de 7 synderna att folk ska få sig undehållning av något slag? Börjar fundera..

Vi rekomenderar er verkligen att köpa en Kafe Cooler på 7 eleven och även en Brownie och sitta ute i solen. Vi gör det kanske lite för ofta men det är otroligt mysigt och gott så man dör.  Från och med nu lovar vi att skirva ofta även om det raderas så skiriver vi om, *käärlek kärlek tycka tycka*



RSS 2.0