sömn?

SOVA= One way ticket to tickle town...


Betty

Först ska vi cykla sen sova, doherty/dirty forever.
Godnatt

Varje g¨ång vi ska göra något tar Betty Spaghetti öfwer våra kroppas...
Här hyllar primadonnorna BETTTY ↓

image50

Kvällens

image44image45
image46image47
image48image49






One way ticket to tickle town.

Fuck amerikan argentinaren, vi orkar inte gå in på detaljer. Tittade på Doherty fucking filmen, intressant. Eller nåt. Vi kan rekomenderar er om ni inte har nåt annat att slösa pengarna på, 258 för att vara exakt. Vi fick föresetn låna pengar i b-hagens lokala kiosk. Atas is our homeboy.

- One way ticket to tickle town.

Tjyvar

Någon IDDI har snott våran cykelkorg, är detta ett skämt eller? Vi snodde den fan i förrigår, så tar dom tillbaka den.
Dessutom kommer alla jävla människor alltid försent, kan dessa från amerika inte klockan eller? hmmmmmmmmmm. Vi lär dom en läxa då de anländer, eller kanske två läxor.

Dagens

image39


                                                                                                         

  ♥


 

image40  
               
                                                                                       
          ♥

 


image42


image43



 


Lalal

Hallå! Vi har shoppat lite idag, vi skirver mer om det senare vi ska spela fotboll nu.. vi tar kanske lite kort!
<3


Mamma

Idag umgicks vi med våra mammor, två flugor i en smäll. Lisas mamma begär 100 kr i timmen för att diska Lisas disk, medan Tiffanys mamma är snål som en camilla.

Lisa jobbade med Iris(lär föregåande inlägg) sedan träffade hon Gringo och tittade på tv.
Tiffany har  fixat bilen med sin pappa och slösurfat på youtube.

Som sagt vi var med vår mamma.

Allt handlar om Iris i det här inlägget

Varje gång något går fel, på jobbet eller hemma, så skyller vi på den arma lilla Iris. Den gammla trötta kvinnan som vägrar gå i pension. Hon vägrar också skaffa höraparat vilket är otroligt jobbigt för folk i henes omgivnnig. En riktigt finne, röd om kinderna, och lite bitter.  ALLT ÄR IRIS FEL.

Bahamas eller kloster?

Imorgon blir det till att gå upp på tidigt, vi ska till affären- leverans.  Egentligen är det bara Lisa som jobbar men Tiffany hjälper henne. Lisas syrra ska gifta sig i Las Vegas, fett kalle, synd att inte Elvis ska vara präst, för det är riktigt nice!

Vi kom på att de flesta nunnor måste vara lebianas, och att det är riktigt paradis för dem i klostret! Bara att pippa hejvilt, eller kanske pilla? Det är därför dom ber 24/7 för att dom även sydar 24/7. Alltså är nunnor+ kloster en ond cirkel. För skulle nunnorna aldrig gå med i klostret skulle dom inte behöva be 24/7 för då skulle dom inte synda 24/7, jajaj ni fattar. Tiffany är gjord i ett kloster , Lisa är gjord på Bahamas, man blir som man är gjord. Tiffany är blek och gillar nunna tröjor. Lisa är brun och gillar strandurringningen.

image37image38


                                                                                          ♥





Angie




Janusz favorit sång, eller ja han önskade den på radio 24/7 när han var lite yngre sådär. Men detta kan ju vara en liten hyllning från oss till Janne... Hoppas han läser...


Vår vän sviker oss ibland

Vi bojkottar Mtv, varför kan de aldrig spela en låt man önskar? Fyfan..
Vår cykel svek oss igår, när vi minst av allt anade det. Men vi hittade några som bar den åt oss. Fast det var inte speciellt lätt att skaka av sig dessa... Men så fort vi fick igång cykeln drog vi vår kos riktigt fort! Dom blev förvånade men vad förväntar sig dessa tragiska grabbar? Att de ska få spela fotboll med oss neeej neej neej.

Vi hade tänkt beställa lite grejer från Asos.com, frågan är bara om ekonomin verkligen tillåter oss detta, det blir dyrt med frakt och allt. Vi får se men vem hade egentligen bangat på denna?

                                                        image34


Chill varje dag heeela dagen ..

image33


                                       På bilden ser ni picomätaren på perrongen i bandhagen ♥



Ikväll blir det fett med chill i B-hagen. B-hagen forever! Camilla kommer nog förbi också det blir nice.
Vi fick precis reda på att vi inte behöver slösa pengar på hotell när vi åker till polen i sommar eftersom att Tiffanys kusin har en tom lägenhet , så det är bara att bo gratis ; ) Mer stålar till nöje och shopping!
Hörs senare <3<3

Poly Poly Poly

image32Foreveeeeeeeeeeeer <3<3<3<3

Take a look at my girlfriend lalallalala


blondering 24/7

Man kan säga att Tiffany blev lite smått arg på mig när jag tyckte att kolla på Pete Dohertys liv inte är den roligaste sysselsättningen jag vet.. i wonder why.
Men hon kommer bli glad igen när jag ikväll tar med mig min african olja hem till henne och blonderar henne vithårig :x

Face transformer

Ja tiffany får nog en rolig sysselsättning med pete doherty medan jag.. kanske inte får det. 
Det här är därimot en rolig sysselsättning! http://www-old.cs.st-andrews.ac.uk/~morph/Transformer/ 


Who The Hell Is Pete Doherty



 

image31

Imorgon blir det till att hämta ut dvdn på posten. Då får vi en caliente kvällsysselsättning.

cykla forever

Vi är nog dom mest kreativa cyklisterna i världen! haha , igår inneskaffade vi oss en till cykel faktiskt, vilket var en lätt match. Så nu har vi två! Pakethållaren gick tyvärr sönder på  vår favorit, den gröna. han är en snäll cykel man känner av om en cykel är snäll eller ej på en gång. Jo  då fick Lisa sitta på styret medan Tiffany trampade. Det var nice. Sedan kom vi på ett bättre sätt att cykla på när man inte har pakethållare! , Det är bara att båda sitter på sätet. Det funkar faktiskt en sitter bakom och en sitter framför och trapmar.  Men vi skulle behöva en moppe, vi får ta och skaffa det nu!

image30

Rinkeby, Tapas och Karamellis

Blää vad vi är trötta! Vi har jobbat i 10 timmar idag. Men det var trevligt att jobba tillsammans.
Igår skulle vi till Little Persia med det var stängt så vi åt Tapas på Crocodilo istället. Sedan begav vi oss till Bandhagen och drack martinis. Den där kvinnan alltså hon som jobbar i baren på bandhagens pizzeria, det är något med henne som får en att vilja langa henne en feeeeeeeeeeeeeet box. Hon försker alltid att hassla oss, och lyckas mer eller mindre alltid. När vi kom hem drack vi lite vin och chillade, vi skulle trots allt upp sju dagen efter, så det var lika bra att sova.

Lisa vill passa på att Tipsa om Beauty Shop i rinkeby, dom har nice oljor till håret till ett bra pris. Hon fösöker tvinga på Tiffany dessa oljor varje dag, men förgäves. Jaja ta vara på det här tipset nu våra vänner och ha det bra vi ska typ chilla nu. kärlek

Historien om Börje


                             
image29



För att förklara sin kärlek till fiskarmannen och hans fiskarhatt, valde Lisa att ha honom som bakgrundsbild på datorn. Varje gång hon slog på skärmen blev hon lycklig. Börje tyckte att han var lik Gringo. Gringo i sin tur bytte bild, han tog en på sig själv. Den bilden gör också Lisa lycklig. Men om vi lägger upp bilden bloggen kan hon titta på den när hon vill se en riktig fiskare!



Hata Göteborg

Igår var en mysig dag vi trippade runt på stan, åt burritos och gick på bio. Vi såg Hata Göteborg, den gjorde oss inte besvikna, för vem tycker inte att det är kul att titta på hulliganer som ser ut som stuckna tjurarar? å andra sidan var det lite av en amatörfilm.

Vi solade även lite igår så nu har vi fått lite färg sådär!








Alla heter Glenn i göteborg? När ska vi fatta vad det handlar om? hahah .. galna galna galna..
Vi frågade till och med en man på gatan varför''alla heter Glenn i gbg'' , han var lite mer insatt än vi, men inte heller han fattade riktigt hela grejen, aja vi <3 gbg

Gör oss glad!


Fabbe

Vi inleder dagen men att citera Fabian, -Fuck the law 128. Fabbe for president, eller Mammadou?

no vale 2

Ibland , eller GANSKA OFTA . vill man bara att kkk ska förinta blogg. se eller något. Här sitter vi och skirver låånga och klyftiga inlägg men så kommer blogg.se och förstör allt. Allt bara försvinner.

Lite uppdatering av de senaste dagarna..

Vi bloggar inte så ofta som ni kankse har upptäckt, men varför blogga flera gånger om dagen när man inte har något vettigt att skirva om? Det vore ju en smula galet sådär.. Det har hunnit vara både valborg, första maj och våren har nästa kommit på heltid. Och att våren är här är nog det allra bästa. Valborg däremot tycker vi bara är en tragisk anledning till att supa. Så vi åt tacos istället och chillade.

Vi tänkte åka och titta på lite olika skolor vi skulle kunna tänka oss att börja i, men eftersom att Tiffany har tappat bort sitt busskort kom vi inte speciellt långt faktiskt, i slussen stog det kontrollanter när vi skulle gå ut genom spärren och vi kom värken ner till tunnelbanan igen, eller ut. Där fick vi stå i ett bra tag och han hotade tillochmed Tiffany med 6 månaders fängelse eftersom att hon ljög om sitt personnummer.. Som tur var lät han oss gå utan några böter, tur det säger vi bara. 

Vi har även varit ute på Camillas land och hälsat på, fast numera är hon ju bosatt där, vi hade tänkt sola. Men när vi kom dit blev det fett kallt! Så inget solande inte. Lisa får lön idag, då blir det shopping för hennes del! Hon ska bla inneskaffa sig ett par gulliga pumps från Monki på götgatan. En mysig affär faktiskt, man hittar alltid något, och det är inte så speciellt dyrt heller.

I sommar tänkte vi ge oss av till Polen faktiskt, festa, ha det trevligt och shoppa lite. Sedan tänkte vi även köpa med oss en hund! En kanin räcker inte till känner vi så vi väntar ett tag och skaffar en hund istället, Lisa vill sååå mycket ha en Bull terrier som hon vill döpa till Quasi att det nästan är lite sjukt faktiskt.. Tiffany vill ha en dvärg Pinscher.

image26                            image28             


                

RSS 2.0